loading

Verhuurbemiddeling

Door onze jarenlange ervaring binnen de vastgoed markt in de regio van Rotterdam Rijnmond hebben wij een flink relatiebestand opgebouwd. hierdoor kunnen wij wanneer dit nodig is snel schakelen tussen verschillende partijen om het optimale resultaat te behalen.

Mocht u uw vastgoed zowel zakelijk als privé willen snel en vakkundig verhuren, twijfel dan geen moment en neem contact met ons op.

 

Sell & Lease Back

De oplossing voor aanvulling op uw pensioen?!

Heeft u snel geld nodig? of bent u al wat ouder en wilt u aanvulling op uw pensioen en is uw huis (vrijwel) hypotheekvrij?

Dan heeft vastgoed-aanbod de geschikte oplossing op maat voor u. U hoeft u vertrouwde omgeving niet te verlaten door een altijd lastige verhuizing, maar u kunt gewoon op uw vertrouwde plek blijven wonen. Vastgoed-aanbod koopt in gezamenlijk overleg uw woning zodat u het daarna van ons kunt terug-huren tegen een gunstige maandhuur waardoor u in korte tijd een flink bedrag op uw rekening ter beschikking krijgt.

U ontvangt van ons direct via de notaris een goede prijs voor uw woning en u betaalt daarna maandelijks een vaste huurvergoeding aan ons terug voor een periode die u het beste uitkomt (ca 1/3/5 jaar of langer). Dit zodat u zorgeloos in uw eigen woning en omgeving kunt blijven wonen.

Extra kosten

De administratiekosten bedragen 1% van de waarde van de woning. Deze wordt pas verrekend bij de juridische levering welke geschiedt door de notaris bij u in de buurt.

Voorwaarden

 • U dient tenminste 40 jaar oud te zijn. Alleeen huizen in de Randstad van Rotterdam en Regio Rijnmond met een minimale waarde van €50.000 komen bij ons in aanmerking.
 • Vastgoed-aanbod kijkt natuurlijk ook naar uw inkomen. Dit dient voldoende en stabiel te zijn om de huurlasten te kunnen dragen.
 • Wilt u de huur opzeggen dan worden hiervoor geen extra kosten gerekend. Wel geldt de standaard opzegtermijn van 6 maanden.

 

Bereikbaarheid via Social Media:

Vastgoed-aanbod werkt voor de verhuur van appartementen in Rotterdam in samenwerking met de facebookpagina van “Woning huren in Rotterdam (vraag/aanbod)” https://www.facebook.com/groups/woninghureninrotterdam & website: https://goedkoophuren.net/

De facebookpagina heeft een zeer ruim bereik met meer dan 20.000 actieve volgers. Een van de grote voordelen van het plaatsen op deze sociale media pagina is de snelle respons van gebruikers en het sneeuwbal effect op advertenties.

Contact

  Het nieuwste aanbod

  • Beleggingsobject: Oostende, Torhoutsesteenweg 73
    298.500 ,- K.K.
   Compare
   Beleggingsobject: Oostende, Torhoutsesteenweg 73
   Vanaf  298.500
   Torhoutsesteenweg 73, Oostende, Belgien

   Beleggingsobject te koop! Goed gelegen handelszaak aan Petit Paris (Oostende centrum) Handelspand (momenteel ingericht…

   6 Kamers Nabij centrum & strand Tuin, terras of parkeren 1 Badkamers
  • Bansingel 144, Oudenbosch
   Compare
   Bansingel 144, Oudenbosch
   Vanaf
   Bansingel 144, Oudenbosch, Nederland

   Beschrijving DEZE EENGEZINS TUSSENWONING MET MAAR LIEFST 5 KAMERS MOET U ECHT GEZIEN HEBBEN!…

   94 m² Oppervlakte (m²) 4 Kamers 2 (tuin) Tuin, terras of parkeren 1 Badkamers
  • P.J. Troelstralaan, Schiedam
   Huurprijs:  618 P.M.
   Compare
   P.J. Troelstralaan, Schiedam
   Vanaf  618
   P.J. Troelstralaan, Schiedam, Nederland

   VERHUURD! Multifunctionele kantoor-/winkelruimte met vele mogelijkheden! Bent u op zoek naar een multifunctionele kantoor-/winkelruimte?…

   56 m² Oppervlakte (m²)
  • Meer laden
  You have already added 0 property

  Login

  Register

  Login Account

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Invaild email address.