loading

Verhuurbemiddeling

Door onze jarenlange ervaring binnen de vastgoed markt in de regio van Rotterdam Rijnmond hebben wij een flink relatiebestand opgebouwd. hierdoor kunnen wij wanneer dit nodig is snel schakelen tussen verschillende partijen om het optimale resultaat te behalen.

Mocht u uw vastgoed zowel zakelijk als privé willen snel en vakkundig verhuren, twijfel dan geen moment en neem contact met ons op.

 

Sell & Lease Back

De oplossing voor aanvulling op uw pensioen?!

Heeft u snel geld nodig? of bent u al wat ouder en wilt u aanvulling op uw pensioen en is uw huis (vrijwel) hypotheekvrij?

Dan heeft vastgoed-aanbod de geschikte oplossing op maat voor u. U hoeft u vertrouwde omgeving niet te verlaten door een altijd lastige verhuizing, maar u kunt gewoon op uw vertrouwde plek blijven wonen. Vastgoed-aanbod koopt in gezamenlijk overleg uw woning zodat u het daarna van ons kunt terug-huren tegen een gunstige maandhuur waardoor u in korte tijd een flink bedrag op uw rekening ter beschikking krijgt.

U ontvangt van ons direct via de notaris een goede prijs voor uw woning en u betaalt daarna maandelijks een vaste huurvergoeding aan ons terug voor een periode die u het beste uitkomt (ca 1/3/5 jaar of langer). Dit zodat u zorgeloos in uw eigen woning en omgeving kunt blijven wonen.

 

Extra kosten

De administratiekosten bedragen 1% van de waarde van de woning. Deze wordt pas verrekend bij de juridische levering welke geschiedt door de notaris bij u in de buurt.

Voorwaarden

 • U dient tenminste 40 jaar oud te zijn. Alleeen huizen in de Randstad van Rotterdam en Regio Rijnmond met een minimale waarde van €50.000 komen bij ons in aanmerking.
 • Vastgoed-aanbod kijkt natuurlijk ook naar uw inkomen. Dit dient voldoende en stabiel te zijn om de huurlasten te kunnen dragen.
 • Wilt u de huur opzeggen dan worden hiervoor geen extra kosten gerekend. Wel geldt de standaard opzegtermijn van 6 maanden.

Contact

Het nieuwste aanbod

 • Bedrijfsruimte Suikerbakkerstraat 36, Hoogvliet
  Compare
  Bedrijfsruimte Suikerbakkerstraat 36, Hoogvliet
  Vanaf
  Suikerbakkerstraat 36, Hoogvliet Rotterdam, Nederland

  Beschrijving Circa 150 m² bedrijfs-/kantoorruimte gelegen op bedrijventerrein “De Gadering” te Hoogvliet. Bereikbaarheid:  Het…

  150 m² Oppervlakte (m²)
 • P.J. Troelstralaan, Schiedam
  Compare
  P.J. Troelstralaan, Schiedam
  Vanaf
  P.J. Troelstralaan, Schiedam, Nederland

  Multifunctionele kantoor-/winkelruimte met vele mogelijkheden!  Bent u op zoek naar een multifunctionele kantoor-/winkelruimte? Dan…

  56 m² Oppervlakte (m²)
 • Middelrode, Rotterdam
  Compare
  Middelrode, Rotterdam
  Vanaf
  Middelrode, Rotterdam, Nederland

  Dit keurige appartement is voorzien van een lichte woonkamer met sierschouw en 2 ruime…

  58 m² Oppervlakte (m²) 3 Kamers balkon Tuin, terras of parkeren 1 Badkamers
 • Meer laden
You have already added 0 property

Login

Register

Login Account

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Invaild email address.