loading

Beheer

Wanneer u alle werkzaamheden omtrent het beheer en onderhoud van uw vastgoed uit handen wilt geven, dan bent u bij Vastgoed-aanbod afdeling vastgoedbeheer aan het juiste adres. Onze verhuur tak is al geruime tijd werkzaam bij het zoeken naar de juiste huurder, daar komt nu de specialisatie Beheer bij!

Onze vastgoedbeheer is opgericht om te voldoen aan de toenemende vraag van opdrachtgevers naar een betrouwbare partner, die met de gewenste kwaliteit zorg draagt voor het beheren van uw vastgoed.

Onze beheerportefeuille is erg variërend en bestaat uit winkelruimtes, studio’s, appartementen, eengezinswoningen tot aan kantoorruimtes. Elk type vastgoed vereist een andere manier van aandacht c.q. andere op maat gemaakte aanpak.

Alvorens Vastgoed-aanbod een object in portefeuille neemt wordt deze grondig geïnspecteerd door één van onze medewerkers. Indien nodig zal er in overleg met de eigenaar een onderhoudsplan gemaakt worden. Daarnaast geven wij advies om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de verhuurmarkt.

Indien u van plan bent een woning aan te schaffen voor de verhuur of al een belegging woning in eigendom heeft is het verstandig een beheerder in te schakelen.

Het inschakelen van een beheerder, die alle werkzaamheden uit handen neemt kost wel wat rendement, maar scheelt een hoop rompslomp en ergernis en creëert rust in uw investering.

Een eis voor de lage belasting, die u betaald aan rendementsheffing in box 3 “sparen en beleggen” is, dat uw hier zelf niet actief mee bezig bent. Indien de fiscus van mening is dat u dit rendement behaald uit onderneming of overige werkzaamheden kan het recht van belastbaar inkomen in box 3 u ontnomen worden.

Het ervaren team van Vastgoed-aanbod kan optreden als beheerder, waardoor u zeker bent dat u rendement door de fiscus beoordeeld wordt als inkomen binnen box 3, en dat u zich niet druk hoeft te maken om de volgende taken:

Financieel beheer

Vastgoed-aanbod draagt gedurende de huurperiode de zorg over het beheer van de huurpenningen. Bij de start van de verhuur verzorgen wij een opleveringrapport waarin diverse zaken omschreven staan. Aan het eind van de huurperiode zullen wij ook zorgdragen voor een eindinspectierapport. Dit zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan tussen huurder en verhuurder.

Inspectie rapporten

Om de staat van de verhuurde woning zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen maken wij voor elke verhuurperiode een inspectie rapport op met uitgebreide omschrijving van het object. Naast de rapportage maken wij ook foto’s van alle vertrekken en de aanwezige inventaris om u als verhuurder zo goed mogelijk te beschermen tegen geschillen met de huurder.

Administratief beheer

Wij nemen alle correspondentie met de huurders en overige partijen uit handen. Dit voorkomt dat u tijd kwijt bent aan het beantwoorden van frequente vragen van derden. De administratieve afdeling van Vastgoed-aanbod zorgt ervoor dat alle correspondenties zorgvuldig worden bewaard om problemen in de toekomst te voorkomen.

Huurcontracten

Indien de juiste huurders zijn gevonden verzorgen wij de huurcontracten en de check-in met de nieuwe huurders. In het huurcontracten sluiten wij zo veel mogelijk risico’s uit en omschrijven wij diverse zaken zoals de huurprijs, de borg de gevolgen indien afspraken niet worden nageleefd. Onze huurcontracten zijn opgesteld in samenwerking met juridische experts.

Technisch beheer (optioneel)

Indien gewenst kunnen wij in samenwerking met onze partners ook het technisch beheer verzorgen. Dit tarief is afhankelijk van de werkzaamheden en bijbehorende begeleiding.

Verhuur (optioneel)

Indien er sprake is van leegstand in uw beleggingspand verzorgen wij, tegen een betaling van een maand huur, de bezichtigingen met potentiele huurder en doen wij ons uiterste best om de woning zo spoedig mogelijk weer te verhuren. Wij bieden u hier een no cure no pay dienst aan, indien wij geen nieuwe huurder(s) kunnen vinden geldt er voor u geen betalingsplicht.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek waarbij wij onze op maat gemaakt aanpak aan u kunnen voorleggen.

Bekijk onze verhuur pagina: https://vastgoed-aanbod.com/diensten/verhuurbemiddeling/

Contact

  Het nieuwste aanbod

  • P.J. Troelstralaan, Schiedam
   Prijs on Request
   Compare
   P.J. Troelstralaan, Schiedam
   Vanaf
   P.J. Troelstralaan, Schiedam, Nederland

   VERHUURD! Multifunctionele kantoor-/winkelruimte met vele mogelijkheden! Bent u op zoek naar een multifunctionele kantoor-/winkelruimte?…

   56 m² Oppervlakte (m²)
  • Zwartewaalstraat 3, Rotterdam
   Huurprijs  1.250 per maand
   Compare
   Zwartewaalstraat 3, Rotterdam
   Vanaf  1.250
   Zwartewaalstraat 3, Rotterdam, Nederland

   Binnenkort volgt meer informatie: Betaalbare winkelruimte op loopafstand van metrostations Zuidplein & Maashaven. Oppervlakte:…

   Ca. 90 m² Oppervlakte (m²) Winkelruimte met kelder Tuin, terras of parkeren
  • Dorpstraat, Bleiswijk
   Prijs on Request
   Compare
   Dorpstraat, Bleiswijk
   Vanaf
   Dorpsstraat 53, Bleiswijk, Nederland

   Beschrijving Groot winkelpand met zij en voor ingang, gesitueerd op een zeer goede locatie…

  • Meer laden
  You have already added 0 property

  Login

  Register

  Login Account

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Invaild email address.