loading

Waarom een aankoopmakelaar?

 • De aankoopmakelaar is op de hoogte van de marktprijzen in de omgeving.
 • Een aankoopmakelaar kent het aankoopproces van A tot Z.
 • Opent de verkoopmakelaar zijn trukendoos wel? Dan (her)kent de aankoopmakelaar deze en valt niet voor zijn praatjes en zorgt ervoor dat u alle gewenste informatie kunt verkrijgen.
 • De aankoopmakelaar zorgt ervoor dat je uiteindelijk kosten bespaart op je woning.
 • De aankoopmakelaar begeleidt je gedurende het hele proces. Hij houdt zich – naast het vinden van de laagste prijs met de beste voorwaarden – bezig met juridische zaken, zodat je je kostbare tijd aan andere zaken kunt besteden
 • De aankoopmakelaar is door zijn jarenlange ervaring niet meer emotioneel betrokken en kan professioneel en objectief de waarde van de woning waarderen.
 • Het inschakelen van een aankoopmakelaar is vrijwel altijd succesvol. Dit heeft te maken met het simpele feit dat de meeste verkopende makelaars liever onderhandelen met een vakcollega, dan met een particuliere koper. Ze weten dan dat de transactie professioneel gaat verlopen en dat er dus weinig verrassingen zullen zijn gedurende het gehele traject.

 

Notaris

Uw aankoopmakelaar adviseert u een goede en voordelige notaris. De notaris stelt de akte van levering op aan de hand van de gegevens die uw aankoopmakelaar heeft aangeleverd. De transportakte en de eindafrekening van de notaris worden door ons gecontroleerd.

 

Koopakte

Indien u besluit de woning te kopen, moet hiervoor een koopakte worden opgesteld. In zowel alle gevallen wordt deze opgesteld door de verkoopmakelaar. In deze koopovereenkomst zijn de gemaakte afspraken vastgelegd (ontbindende voorwaarde, leveringsdatum, koopsom, enz).

Wij controleren voor u of de gemaakte afspraken correct zijn opgesteld en zorgen er natuurlijk voor dat uw belangen duidelijk worden omschreven zodat hier later geen misverstanden over kunnen ontstaan.

 

Kosten aankoopmakelaar

U betaalt voor onze volledige service slechts een vast laag basisbedrag van € 499,- (inclusief controle koopakte en hulp bij de notaris) + eventuele bonus bij het verlagen van de aankoopprijs. In vergelijking met vele andere aankoopmakelaars is dit een zeer scherpe prijs.

Afspraak maken

Het nieuwste aanbod

 • Grote Riethure 3, Westmaas
  In prijs verlaagd € 595.000 ,- K.K.
  Compare
  Grote Riethure 3, Westmaas
  Vanaf 595.000
  Grote Riethure 3, Westmaas, Nederland

  Goed onderhouden half vrijstaande A-bungalow met een schitterende achtertuin gelegen aan de Binnenmaas met…

  Ca. 160 woonoppervlak/ 646 perceel m² Oppervlakte (m²) 3 Kamers Ruime tuin aan het water Tuin, terras of parkeren 1 Badkamers
 • Bedrijfsruimte Suikerbakkerstraat 36, Hoogvliet
  Compare
  Bedrijfsruimte Suikerbakkerstraat 36, Hoogvliet
  Vanaf
  Suikerbakkerstraat 36, Hoogvliet Rotterdam, Nederland

  Beschrijving Circa 150 m² bedrijfs-/kantoorruimte gelegen op bedrijventerrein “De Gadering” te Hoogvliet. Bereikbaarheid:  Het…

  150 m² Oppervlakte (m²)
 • Middelrode, Rotterdam
  Compare
  Middelrode, Rotterdam
  Vanaf
  Middelrode, Rotterdam, Nederland

  Dit keurige appartement is voorzien van een lichte woonkamer met sierschouw en 2 ruime…

  58 m² Oppervlakte (m²) 3 Kamers balkon Tuin, terras of parkeren 1 Badkamers
 • Meer laden
You have already added 0 property

Login

Register

Login Account

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Invaild email address.